jeandarcel-belgie-main-header.jpg

WERKEN MET

Als schoonheidsspecialist kunt u ervoor kiezen om samen te werken met JEAN D’ARCEL. Dit is mogelijk in uw bestaande zaak of wanneer u wilt opstarten.

Een zaak opstarten is een kostbare aangelegenheid. Omdat wij dit beseffen hebben we enkele starterspakketten opgesteld. Uiteraard bent u niet verplicht om een van deze aan te kopen. Wij bekijken graag samen met u wat uw mogelijkheden zijn en hoe we u het best kunnen helpen. Er zijn bij ons geen verplichtingen en u bent vrij in de keuze van de producten waarmee u wenst te starten!

Doordat u onmiddellijk kunt starten aan het opbouwen van een klantenbestand zullen de kosten zich snel terugbetalen. We gaan verder dan enkel een starterspakket voor u opstellen. Ook voor vakkundig advies om op te starten kunt u bij ons terecht.

Het merk JEAN D’ARCEL biedt u alle nodigde producten voor wellness, beauty en behandelingen aan en dit allemaal op biologische basis.

Wij startten hiermee omdat wij vinden dat iedere schoonheidsspecialist met een kwaliteitsmerk moet kunnen werken. Daarom is uw instap ook zonder drempels of verplichtingen.

Met andere woorden, u kiest voor een professionele en voordelige start van uw project! Hieronder sommen wij even kort voor u op wat een samenwerking met JEAN D’ARCEL voor u kan betekenen:

- Geen minimumaankopen: wanneer u producten bij ons aankoopt zijn er geen minimum aankopen of afnames.
- Testen: als schoonheidsspecialist krijgt u bij ons de kans om de producten die u zal gebruiken zelf aan te voelen. Op deze manier kunt u uw klanten betere uitleg geven over de verschillende productlijnen en weet u ook hoe deze aanvoelen.
- Workshops en trainingen: de workshops en groepstrainingen die wij aanbieden zijn volledig gratis. Door bovenop krijgt iedere starter ook privé cursussen en personal coaching.
- Snelle leveringsdienst: wanneer u uw bestelling voor 9 uur doorgeeft wordt de bestelling binnen de 48 uur bij u geleverd.
- Marketingondersteuning: u kunt bij ons terecht voor brochures, folders, posters en zelf een eigen webshop aangesloten op onze voorraad.

werken-met-jeandarcel.jpg

Voor meer informatie kunt u ons contacteren voor een afspraak via het nummer 056 25 20 02 of via ons contactformulier.