header-make.jpg

MAKE-UP

FACE COSMETICS

face.png

Een verzorgd gezicht is niet alleen de sleutel tot meer zelfvertrouwen, een egale teint is ook het geheim van een natuurlijk mooie verschijning. Een goede basis is uitermate belangrijk.

Daarom biedt JEAN D’ARCEL make-up producten die een betrouwbare dekking, een comfortabel huidgevoel en de ideale kleurnuances aan elkaar koppelen. Ze benadrukken bij elk huidtype de natuurlijke expressiviteit, zetten accenten en geven de huid een perfecte look.

EYE COSMETICS

eye.png

De schoonheid van uw ogen benadrukken kan op verschillende manieren. De ene heeft dit liever discreet en natuurlijk, de andere heeft het liever opvallend en kleurrijk. Die keuze hangt natuurlijk ook af van de gelegenheid.

In ons assortiment hebben we de meest schitterende kleuren en de make-upartikelen zijn ook praktisch in gebruik.

LIP COSMETICS

lip.png

Met het veelzijdig kleurenpalet van de JEAN D’ARCEL lipproducten kunt u uw lippen voorzien van een knallende, felle kleur alsook van elegante, subtielere kleuren. Wanneer u een naturelle look wilt of net een opvallend statement wilt maken zal u met de uitgebreide keuze die deze producten u bieden zeker niet teleurgesteld zijn.

BEAUTIFUL NAILS

nail.png

Ook voor mooie nagels kunt u bij de JEAN D’ARCEL MAKE-UP COLLECTION terecht. Naast prachtige kleuren heeft de nagelcollectie ook enkele schoonheidsproducten in het gamma. Door het gebruik van deze producten worden uw nagels mooier, steviger en gaan ze meer glanzen.