Hoge kwaliteitsproducten,
voor verzorging & make-up

Het merk JEAN D'ARCEL

Voor elk wat wils met JEAN D'ARCEL

Dat is eigenlijk de beste samenvatting voor de cosmetica van JEAN D’ARCEL. Je kunt kiezen uit producten voor ieder huidtype en in elke prijsklasse. Bij gebruik van de juiste producten krijgt jouw huid de juiste verzorging en blijft ze in topvorm. De producten van JEAN D’ARCEL bevatten hoge concentraties aan werkstoffen voor een snel resultaat.


Verzorgingsproducten en make-up


JEAN D'ARCEL is alleen te koop via de erkende schoonheidsinstituten.
Naast verzorgingsproducten heeft JEAN D'ARCEL ook een uitgebreid gamma aan professionele make-up producten.

Cosmetica en verzorgingsadvies
De JEAN D'ARCEL instituten, voorzien je graag van het juiste advies op het gebied van cosmetische verzorging. Je verzorgt dus je huid met een passend JEAN D'ARCEL product en voorkomt daarmee een miskoop.

Schoonheidsinstituten in heel België
De producten van JEAN D'ARCEL zijn in meer dan 100 schoonheidsinstituten in heel België verkrijgbaar. Ook kun je ze binnenkort eenvoudig bestellen via de websites van onze schoonheidsinstituten, dan worden ze bij u snel thuisbezorgd!

jda-page-merkvan-jeandarcel

Biologische producten van hoge kwaliteit


JEAN D'ARCEL is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidsinstituten en hun klanten. Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de JEAN D'ARCEL producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld. JEAN D'ARCEL heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt.

Wil je meer weten over ons met JEAN D'ARCEL, neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.