Natuurlijk stralende
brilliante uitstraling


Wellness producten

Alles is mogelijk - voor iedere huid en portemonnee

Vanuit de schoonheidsinstituten veroverde het heel België. Maar wat is ‘wellness’ eigenlijk? Het woord zelf werd een kleine 50 jaar geleden bedacht door een Amerikaanse arts, Halbert L. Dunn in High Level Wellness als samenvoeging van de woorden well(being) en fitness. Wellness werd vooral het zoeken naar een balans, zowel geestelijk als lichamelijk, in een hectische maatschappij. Dunn vond dat iedereen daarin zijn eigen verantwoordelijkheid heeft.

JEAN D’ARCEL heeft daar alle productlijnen op ingespeeld. De kracht van JEAN D’ARCEL ligt namelijk niet alleen in de hoogwaardige kwaliteit van de producten. Het assortiment is zowel breed – door de vele verschillende productlijnen – als diep – er zijn producten in alle mogelijke prijsklassen.

Internationaal zijn er daarom vele wellness instituten en spa’s die werken met de producten en behandelingen van JEAN D’ARCEL. Ook in jouw favoriete schoonheidsinstituut is het mogelijk om de verschillende wellness behandelingen te ondergaan. De verzorgingsproducten voor thuis schaf je dan aan in onze webshop.